LET OP! LANGERE LEVERTIJDEN IVM OPHEFFINGSUITVERKOOP

Hi There,

Dit ben ik, Tamarah

Hier op rechts samen met mijn lieve meisje Teddy. Tijdens mijn zwangerschap ging ik, net als jij waarschijnlijk,  op zoek naar leuke items voor onze kleine Ted. Net als veel dingen in mijn leven wilde ik het anders. Wat ik zocht kon ik niet vinden dus ik ging zelf aan de slag om het te maken. Ik kon zo de kleuren en stoffen goed laten aansluiten in haar kamertje.

"Kostuumreparaties ‘on tour’"

Jarenlang heb ik voor mijn werk achter de naaimachine gezeten. Ik werkte als tourmanager bij de theaterproductie JEANS en deed daarvoor ook de kostuumreparaties ‘on tour’. Ik heb het altijd heerlijk gevonden. Verstand op nul en naaien maar! Maar hoe kan het ook anders als je oma vroeger naaister was van Koningin Juliana? Het is dus met de paplepel ingegoten.

Naast dat we ons eigen label verkopen, hebben we ook een ruim assortiment van andere merken in de webshop. Merken die ik zelf te gek vind en waarvan ik zeker weet dat je dit ook te gek vindt. En wekelijks komen er nieuwe items bij. Want de ambities zijn groot!

MUCK & MOON the label

Ons eigen label is toch wel echt mijn trots. Wat begon met items maken voor mijn eigen mini is helemaal uit de hand gelopen. Ondertussen werk ik samen met een atelier die zich op een geweldige manier maatschappelijk in zet én daarnaast ook nog eens prachtige producten maakt.

Ons atelier helpt mensen aan het werk met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door 2 professionele coupeuses krijgen ze een vak aangeleerd en vergroot dit hun kans op een baan. Ik ben zo trots dat ik met dit atelier mag samenwerken en hiermee mijn steentje kan bijdragen, en jullie indirect dus ook!